Hakuinfo syksyn 2024 hausta pidetään 17.6. – ilmoittaudu mukaan! 

Nesslingin säätiön vuosittainen yleinen rahoitushaku on auki 12.8.–30.8.2024. Tervetuloa virtuaaliseen hakuinfoon kuulemaan ja kysymään lisätietoja hausta. Infotilaisuudesta jää tallenne.

Hakuinfo järjestetään suomeksi YouTubessa tiistaina 17.6. klo 15–16. Ilmoittautuneet saavat linkin tilaisuuteen sähköpostitse. Infotilaisuudesta jää tallenne, jonka voit katsoa jälkikäteen yleisen rahoitushaun sivultamme.  

Infotilaisuudessa Nesslingin säätiön tiede- ja toiminnanjohtaja Katja Bargum esittelee syksyn haun linjaukset ja Nesslingin säätiön strategian. Apurahakoordinaattori Kristiina Takkinen vastaa hakijoiden yleisimpiin kysymyksiin hausta ja hakulomakkeesta ja viestinnän asiantuntija Johanna Osváth antaa vinkit viestintä- ja vuorovaikutussuunnitelman tekemiseen. Yleisö saa lisäksi esittää kysymyksiä. 

Ilmoittaudu mukaan hakuinfoon.

Seuraa livelähetystä täällä.

Mitä rahoitamme syksyn 2024 yleisessä haussa? 

Etsimme yleisessä rahoitushaussa innovatiivisia hankkeita ja aktiivisia tutkijoita, jotka mahdollistavat tai tukevat luonnon järjestelmien ehdoilla tapahtuvaa kestävyysmurrosta. Jaossa on yhteensä 2,3 miljoonaa euroa. 

Yleisessä rahoitushaussa myönnämme apurahoja kolmeen tarkoitukseen. Hakea voi:   

  • enintään 4-vuotista henkilökohtaista apurahaa väitöskirjatutkimukseen  
  • enintään 2-vuotista henkilökohtaista apurahaa postdoc-tutkimukseen 
  • vuoden mittaista hankerahoitusta toimintaan, joka pohjautuu tutkittuun tietoon.   

Lue lisää syksyn 2024 hausta.

Lue, miten Nesslingin säätiön rahoittamat hankkeet valitaan.