Rekrytoimme: kesätyöntekijä, viestintä

Maj ja Tor Nesslingin säätiö etsii nyt kesätyöntekijää, jonka tehtävät painottuvat viestintään. Tehtävä sopii esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi 14.4.2024 klo 23:00 mennessä.

Nesslingin säätiö on tutkimusrahoittaja. Myönnämme apurahoja tutkijoille ja tutkimukseen pohjautuville hankkeille, jotka edistävät luonnonjärjestelmät turvaavaa kestävyysmurrosta. Säätiön olemassaolon tarkoitus on rakentaa ekologisesti kestävää tulevaisuutta.

Etsimme nyt joukkoomme kesätyöntekijää, jonka työtehtävät painottuvat viestintään. Työ sijoittuu aikavälille 2.5.–28.6.2024. Myös aiempi aloitusajankohta on mahdollinen. Tehtävää haetaan täyttämällä lomake. Vain lomakkeen kautta määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kaivopuistossa tieteen ja toivon talo Puistokatu 4:ssä, jossa jaamme arkemme TAH-säätiön, Ympäristötiedon foorumin ja lukuisten tutkijoiden ja toimija-jäsenten kanssa. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti osittain etänä.

Mitä kesätyöntekijä pääsee tekemään

Olet osa pientä, iloista ja osaavaa tiimiämme. Olet tiivis työpari viestinnän asiantuntijallemme ja mentorinasi on vaikuttavuusasiantuntijamme. Pääset esimerkiksi:

  • suunnittelemaan ja toteuttamaan elokuussa aukeavan rahoitushakumme markkinointia
  • tuottamaan monipuolisesti sisältöjä verkkosivuillemme, uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan
  • suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia tapahtumia ja koulutuksia ja markkinoimaan niitä
  • auttamaan koko tiimiä uuteen apurahajärjestelmään siirtymisessä
  • osaksi monialaista Puistokatu 4:n yhteisöä ja sen tapahtumia.

Järjestelmistä käytössämme ovat esimerkiksi Office 365 -ympäristö, WordPress, MailChimp, Canva ja mediaseurantajärjestelmä Cision. Pääset halutessasi käyttämään näitä kaikkia ja opastamme niiden käyttöön.

Tarkka työnkuva muotoutuu valittavan henkilön mukaan.

Mitä odotamme hakijalta

Toivomme, että sinulla on jo käytännön kokemusta viestinnästä ja tapahtumajärjestämisestä esimerkiksi harrastusten, harjoittelun, luottamustehtävien tai aiemman työkokemuksen kautta. Osaat kirjoittaa sujuvasti ainakin suomeksi, mutta englannin kieli on ehdoton etu, sillä iso osa apurahansaajistamme ei puhu suomea. Kiinnostus ympäristöteemoja ja tutkimusta kohtaan on etu. Tiimimme on pieni, mikä tarkoittaa, että olemme joustavia ja teemme tarpeen mukaan erilaisia tehtäviä ja tätä odotamme myös kesätyöntekijältämme. Kesätyöntekijä saa tukea koko tiimiltämme, mutta toivomme, että pystyt myös itsenäiseen työhön.

Palkkaus

Kesätyöntekijän kuukausipalkka 2 600€ / kk.

Hakeminen ja rekrytointiprosessi

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 17.4.2024. Mikäli ajankohta ei sovi hakijalle, pyrimme löytämään vaihtoehtoisen ajan. Haastattelut järjestetään Puistokatu 4:ssä Helsingissä. Kaikki hakijat saavat tiedon siitä, pääsivätkö haastatteluun viimeistään tiistaina 16.4. Teemme valinnan kesätyöntekijästä viimeistään 19.4.

Lisätietoja työstä antaa vaikuttavuusasiantuntija Enni Sahlman ainoastaan puhelimitse (040 760 2541) keskiviikkona 10.4. klo 14–16.

Kesätyötä haetaan täyttämällä alla oleva lomake.

Maj ja Tor Nesslingin säätiö rakentaa ekologisesti kestävää tulevaisuutta. Tarjoamme tukea tutkimukselle, mahdollisuuksia kohtaamisille ja tutkittua tietoa yhteiskunnan käyttöön. Säätiö tukee vuosittain tutkimusta ja toimintaa noin kolmella miljoonalla eurolla. Säätiö on perustettu 1972 ja se on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Säätiön toimipaikka on Helsinki.