Katso hakuinfo syksyn 2023 hausta

Nessingin säätiön vuosittainen yleinen rahoitushaku on auki 14.8.–8.9.2023. Sivulta voit katsoa kesäkuussa pidetyn hakuinfon tallenteen.

Kohdassa 00:00–23:10: Nesslingin säätiön tiede- ja toiminnanjohtaja Katja Bargum esittelee syksyn haun linjaukset ja Nesslingin säätiön uuden strategian

Kohdassa 23:10–33:00: Viestinnän asiantuntija Enni Sahlman antaa vinkit viestintä- ja vuorovaikutussuunnitelman tekemiseen

Kohdassa 33:00–55:00 Apurahakoordinaattori Kristiina Takkinen vastaa hakijoiden yleisimpiin kysymyksiin hausta ja hakulomakkeesta.

Jos video ei näy, voit katsoa tallenteen Youtubesta.

Mitä rahoitamme syksyn 2023 yleisessä haussa?

Etsimme yleisessä rahoitushaussa innovatiivisia hankkeita ja aktiivisia tutkijoita, jotka mahdollistavat tai tukevat luonnon järjestelmien ehdoilla tapahtuvaa kestävyysmurrosta.

Myönnämme rahoitusta hankkeille, jotka edistävät Nesslingin säätiön missiota etsiä systeemisiä ratkaisuja ekologisesti kestävään tulevaisuuteen. Jaossa on yhteensä 2,5 miljoonaa euroa.

Yleisessä rahoitushaussa myönnämme apurahoja kolmeen tarkoitukseen. Hakea voi: 

  • enintään 4-vuotista henkilökohtaista apurahaa väitöskirjatutkimukseen 
  • enintään 2-vuotista henkilökohtaista apurahaa postdoc-tutkimukseen
  • apurahaa tiedon jalkautushankkeisiin, joissa tutkimus siirtyy yhteiskunnan käyttöön tiedon tuottajien ja käyttäjien yhteistyössä. 

Lue lisää syksyn 2023 hausta

Lue, miten Nesslingin säätiön rahoittamat hankkeet valitaan