Etsimme ratkaisuja ympäristöhaasteisiin! Apurahainfo syksyn 2018 hausta 15.6.

apurahainfo
Nesslingin Säätiön vuotuinen apurahahaku on auki 13.8.-14.9.2018.
Säätiön rahoituksella tuetaan ensisijaisesti ratkaisuhakuisia postdoc- ja väitöskirjahankkeita, joiden tulokset vaikuttavat ympäristönsuojeluun systeemisesti ja skaalautuen. Tuemme myös ympäristötiedon viestintää ja jalkauttamista yhteiskuntaan.

Apurahainfo järjestetään perjantaina 15.6. klo 9-11 Nessling Nestissä, Fredrikinkatu 20 A. Tilaisuus streamataan.

Ilmoittaudu hakuinfoon tästä.

Koska ympäristöhaasteet ovat monitieteisiä ilmiöitä, niiden ratkaisemiseksi tarvitaan kaikkia tieteenaloja. Siksi kannustamme tutkijoita tieteen rajoja rikkoviin yhteistyömuotoihin. Myös muissa kuin tutkimushankkeissa yhteistyö eri toimijoiden kesken on etu. Hakea voivat niin väitös- kuin postdoc-tutkijat, mutta tänäkin vuonna painotamme jo väitelleiden tutkijoiden hakemuksia.

Säätiön tutkimus ja muu tuettu toiminta jaetaan syksyn 2018 haussa viiteen ilmiöön, joihin liittyviä ratkaisuja hakijat ehdottavat. Hanke voi ratkaista myös useampaa alla mainittua ilmiötä.

  1. Ilmastonmuutos
  2. Luonnon monimuotoisuuden väheneminen
  3. Luonnonvarojen käytön kestävyys
  4. Vesiriskit
  5. Elinympäristön kemikalisoituminen ja pilaantuminen

Apurahainfossa esittelemme hakua ja avaamme hakemuksessa vaadittavan viestintä- ja vuorovaikutussuunnitelman sisältöä. Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus kysyä hausta suoraan Säätiön tutkimusjohtajalta.

Apurahainfoon on rajoitettu määrä paikkoja. Tajoamme aamupalaa. Varmistathan paikkasi ilmoittautumalla täällä.

Infotilaisuus streamataan ja livelähetys sekä tallenne tulevat katsottavaksi tälle sivulle ja Säätiön sosiaalisen median kanaviin.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla ja saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.

Lisää aiheesta