Maj ja Tor Nesslingin säätiö hakee hallintopäällikköä 

Etsimme hallintopäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi 6.3.2024 klo 10.00 mennessä.

Maj ja Tor Nesslingin säätiö on tutkimusrahoittaja. Rahoitamme tiedettä ja tutkimukseen pohjautuvia hankkeita, jotka edistävät luonnonjärjestelmät turvaavaa kestävyysmurrosta. Säätiön olemassaolon tarkoitus on rakentaa ekologisesti kestävää tulevaisuutta.

Lue nykyisen hallintopäällikön esittely:

Artikkeli:
Hallintopäällikkö Paula Eriksson: ”Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, matkan varrella voi opetella”

Etsimme nyt sijaista hallintopäälliköllemme, joka jää perhevapaalle. Oletko talouden ja hallinnon ammattilainen, joka haluaa hyödyntää taitojaan ekologisen tulevaisuuden rakentamiseen?

Työnkuva

Säätiön hallintopäällikkönä olet vastuussa säätiön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä säätiön apuraha- ja hallintokoordinaattorin ja tilitoimistokumppanin kanssa johtaen kokonaisuutta. Toimit sihteerinä ja esittelijänä hallituksen kokouksissa. Olet säätiön sijoitustoimintaa ohjaavan talousvaliokunnan sihteeri ja huolehdit säätiön kiinteistö- ja vuokralaishallinnosta. Hoidat lisäksi viranomaisraportointia ja olet vastuussa säätiön toimintaan liittyvien tärkeiden asiapapereiden asianmukaisesta arkistoinnista.

Lisäksi hallintopäällikkö hoitaa henkilöstöhallinnon, työsuojelun ja työhyvinvoinnin työtehtäviä, toimii säätiön tietosuojavastaavana ja IT-vastaavana ja yhteyshenkilönä ulkoiseen IT-kumppaniin.

Säätiön sijoitustoiminnasta vastaa säätiön talousvaliokunta. Voit tutustua Nesslingin säätiön vastuullisen sijoittamisen strategiaan tästä.

Toivomme, että sinulla on:

 • vahva motivaatio edistää Nesslingin säätiön tarkoitusta
 • kiinnostus säätiön toimintaa kohtaan ja säätiökenttään toimintaympäristönä
 • itseohjautuva ja itsenäinen työote
 • huolellisuutta
 • priorisointikykyä
 • kokemusta taloushallinnosta
 • kokemusta säätiön, yhdistyksen tai muiden organisaatioiden hallinnosta
 • kokemusta apurahahallinnosta

Lisäksi hyödyksi on:

 • säätiön hyvän hallinnon tuntemus
 • kokemus kiinteistöpuolelta
 • kokemus henkilöstöhallinnosta
 • monipuolinen, aikaisempi käyttökokemus erilaisista tietojärjestelmistä ja pääkäyttäjänä toimimisesta
 • laaja ja monipuolinen osaaminen eri aikaisempien työtehtävien tai luottamustoimien kautta

Haethan rohkeasti, vaikkei sinulta löytyisikään kaikkea yllä listattua osaamista.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ainakin 1.8.2025 saakka. Palkkahaarukka tehtävässä on 4000–4750 euroa kuukaudessa. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian (esimerkiksi 1.5.2024), kuitenkin viimeistään 1.6.2024. Kesälomajärjestelyistä sovitaan valittavan henkilön kanssa hänen toiveitaan kuullen.

Työntekopaikka on Helsingissä. Työtilamme sijaitsevat tieteen ja toivon talo Puistokatu 4:ssä, jossa jaamme arkemme Ympäristötiedon foorumin, TAH-säätiön sekä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden ja monitieteisen tutkijayhteisön kanssa. Etätyömahdollisuus on hyödynnettävissä joustavasti, kuitenkin niin että vähintään kaksi–kolme päivää viikossa on lähityötä. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut (ml. työmatkaedun), mahdollisuuden joustavaan työntekoon ja mukavan, osaavan ja empaattisen työyhteisön, jota yhdistää sitoutuminen säätiön tarkoitukseen.

Hakuprosessi

Haku tehtävään tapahtuu täyttämällä hakulomake. Hakuaika päättyy keskiviikkona 6.3. klo 10.00. Huomioimme vain lomakkeen kautta määräaikaan mennessä tulleet hakemukset.

Haastattelut järjestetään pääasiassa tiistaina 12.3. ja keskiviikkona 13.3. Mikäli ajankohdat eivät sovi hakijalle, pyrimme löytämään vaihtoehtoisen ajan. Haastattelut järjestetään Puistokatu 4:ssä Helsingissä. Kaikki hakijat saavat tiedon ensimmäisen vaiheen valinnoista viimeistään maanantaina 11.3.2024.

Toinen haastattelukierros järjestetään noin viikon päästä ensimmäisestä haastattelukierroksesta.

Kysymyksiin vastaavat seuravina ajankohtina:

Hallintopäällikkö Paula Eriksson (työn sisältö)
p. 050 356 0302

21.2. klo 12.30–14
22.2. klo 12.30–14.30
23.2. klo 9–11 ja 14–15
28.2. klo 8.30–10
1.3. klo 10–11.

Tiede- ja toiminnanjohtaja Katja Bargum (säätiön toiminta ja tiimi)
p. 0443202943

20.2. klo 9–10
1.3. klo 9–10.

Hakulomakkeeseen ja muihin hakuprosessiin liittyviin käytännön kysymyksiin vastaa Johanna Lampinen (p. 050 4800 284, myös tekstiviestit/WhatsApp).

Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Maj ja Tor Nesslingin säätiö rakentaa ekologisesti kestävää tulevaisuutta. Tarjoamme tukea tutkimukselle, mahdollisuuksia kohtaamisille ja tutkittua tietoa yhteiskunnan käyttöön. Säätiö tukee vuosittain tutkimusta ja toimintaa noin kolmella miljoonalla eurolla. Säätiö on perustettu 1972 ja se on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Säätiön toimipaikka on Helsinki.