Avaamme ilmaisen työtilan – tutkija, hae 15.2. mennessä!

Maaliskuun alussa Punavuoreen Nesslingin Säätiön tiloihin avautuu 200 neliömetriä ilmaista ja kaunista työtilaa tutkijoille, jotka ratkovat ympäristöhaasteita. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Totta se silti on. Nessling Nest on unelmien työympäristö sinulle, joka etsit vastauksia ympäristöhaasteisiin.

Tila aukeaa 7.3. ja ensimmäiset paikat jaetaan nyt. Jos siis haluat aloittaa työskentelyn jo maaliskuun 2016 aikana, hae paikkaasi 15.2. mennessä!

Huom! Työpistettä ovat tervetulleita hakemaan tutkijat rahoittajasta riippumatta.

Työtilaa haetaan rekisteröitymällä apurahanhakijaksi säätiön E-Nessi-järjestelmässä.

Kuka paikkaa voi hakea?

Haluamme, että Nessling Nestin tutkijat etsivät tavalla tai toisella ratkaisuja ympäristöhaasteisiin. Voit siis yhtä hyvin olla luonnontieteilijä, yhteiskuntatieteilijä tai ympäristöoikeuden tutkija, tutkiva journalisti, tai sinulla on tutkimustuloksiin perustuva yritysidea – kunhan perustelet meille, miten tutkimuksesi edistää ympäristön ja luonnon suojelua.

Mihin tilaa voi käyttää?

1–12 kuukauden työskentelyyn

Viimeisteletkö väitöskirjaasi? Kirjoitatko apurahahakemusta? Haluatko tehdä yhteistyötä samassa tilassa jonkun muun alan tutkijan kanssa? Entä inspiroitua uusista ihmisistä?

Nessling Nestissä on 12 paikkaa pidempiaikaiseen työskentelyyn. Tilasta voi hakea vakituista työskentelypistettä joustavasti 1–12 kuukaudeksi. Tilavien työhuoneiden lisäksi Nestissä on yhteinen oleskelutila, keittiö, suihkut ja hyvää kahvia ja teetä.

Pop up -tila lyhytaikaiseen työskentelyyn

Tuoko työmatka Helsinkiin? Onko keskustassa palaveri ja jäisit mielelläsi työskentelemään lähistölle? Nessling Nestin suurin työhuone on varattu lyhyitä piipahduksia varten. Meluisan kahvilan sijasta voit tulla työskentelemään Nessling Nestin rauhaan. Näitäkin työpisteitä on tarjolla 12.

Lue alempaa ohjeet, miten voit varata paikkasi pop up- tilasta.

Kokouksiin ja seminaareihin

Kokoatteko tutkijaryhmänne kanssa EU-hakemusta? Haluaisitko järjestää seminaarin mahdollisille yhteistyökumppaneille? Tai pitää joogatunnin? Aulassa voi järjestää jopa kolmenkymmenen hengen tilaisuuksia. Nessling Nestissä on lisäksi erillinen huone kokouksia ja puheluita varten, jotta muut tilat saadaan rauhoitettua kirjoittamiselle.

Miten haen paikkaa?

1–12 kk paikat: Paikkaa tutkijatilasta haetaan säätiön apurahajärjestelmästä, E-Nessistä. Paikat ovat ilmaisia. Työpisteitä voi myös hakea etukäteen. Jos tiedät tarvitsevasi tilaa vasta syksyllä, täytä vain hakemukseen haluamasi työskentelyajankohta. Lyhyet, napakat vastaukset hakemukseen riittävät.

Haku tutkijatilaan on avoinna jatkuvasti. Paikkoja täytetään sitä mukaa, kun niitä vapautuu. Ensimmäiset käyttäjät valitaan 17.2. Valituille ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti.

Pop up -paikat: Jos tilantarpeesi on lyhytaikaista ja yllättävää, varmista mahdollisuutesi käyttää Nessling Nestiä tarpeen tullen. Rekisteröidy E-Nessi -järjestelmään tilan hakulomakkeen kautta ja hae pop up -tilan käyttäjäksi. Huhtikuun alussa avautuu kalenteri, josta käyttäjäksi rekisteröityneet voivat varata tiloja lyhyelläkin varoitusajalla.

Pääsenkö katsomaan tilaa etukäteen?

Tila valmistuu maaliskuun alussa. Halutessasi voit tulla katsomaan tilaa sopimalla ajan säätiön tutkimuspäällikön kanssa (minttu.jaakkola(a)nessling.fi)

Kun tila aukeaa, luvassa on kaikille avoimia tilaisuuksia. Pysy kuulolla!

Twitter: @NesslingSaatio, #NesslingNest
facebook.com/nesslinginsaatio

Rekisteröidy Nessling Nestin käyttäjäksi ja hae paikkaasi nyt!

Hae paikkaa

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla ja saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.


Lisää aiheesta