Tutkija, autamme sinua vaikuttamaan ympäristöön

Nesslingin Säätiön yleinen apurahahaku aukeaa 10.8.2015. Haluamme tarjota hakijoille apua hakemukseen liitettävän vuorovaikutussuunnitelman tekemiseen. 

Nesslingin Säätiö etsii ratkaisuja ympäristöongelmiin. Tutkimustulokset eivät siirry automaattisesti eteenpäin ratkaisuiksi. Tiedon tuottajien ja hyödyntäjien tulee tehdä yhteistyötä ja tutkimustuloksista on kerrottava muillekin kuin saman tieteenalan kollegoille. Niin ympäristönsuojelua edistävät ratkaisut valuvat tiedejulkaisuista ja raporteista yhteiskuntaan ja päätöksenteon tueksi.

Elokuussa aukeavassa apurahahaussa painotamme viestintä- ja vuorovaikutussuunnitelman tärkeyttä. Jokaiseen hakemukseen on liitettävä suunnitelma siitä, mikä on se hankkeen keskeinen sisältö, jota viestinnällä tuetaan. Lisäksi vuorovaikutussuunnitelma kertoo, minkä tahojen olisi hyvä saada tietää hankkeesta sen aikana ja tulosten ilmestyessä sekä miten viestintää ja vuorovaikutusta käytännössä tehdään.

Emme jätä hakijoita yksin pohtimaan viestintä- ja vuorovaikutussuunnitelman sisältöä. Suunnitelman tekemiseen on tarjolla apua 12.6 järjestettävässä hakuinfossa. Olet lämpimästi tervetullut aamiaistilaisuuteemme kuulemaan, miten sinun tutkimuksesi voi kohdata maailman.

SavetheDate

Kiinnitämme apurahojen myönnössä erityistä huomiota vuorovaikutussuunnitelman lisäksi hankkeen sovellettavuuteen ja yhteiskunnalliseen relevanssiin. Suurten leikkausten edessä Suomessa tulee tehdä tutkimusta, joka edesauttaa ympäristöä – hyvinvointimme perustaa – voimaan paremmin. Ei ole väliä, mikä alan tutkija olet, kunhan tutkimuksesi edistää ympäristöongelmien ratkaisua. Myönnämme apurahoja sekä väitöskirja- että post doc -tutkijoille.

Kannustamme tutkijoita uudenlaisiin ja rohkeisiin avauksiin ja toivotamme tervetulleeksi hakemuksia kaikilta tieteenaloilta. Ympäristöhaasteet ovat niin monimutkaisia, että niitä ei ratkota yhden tieteenalan sisällä. Yhteistyöllä pääsemme paljon pidemmälle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla ja saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.


Lisää aiheesta